RETOURNEREN

Is je bestelde Ibiza Musthaves niet helemaal wat je in gedachten had? Dan kun je deze retourneren aan Ibiza Musthaves. Dit uiteraard alleen mits de artikelen onbeschadigd en ongebruikt zijn. 

Custom made artikelen waarbij je zelf de naam/tekst/initiaal kiest of sieraden die op speciaal verzoek zijn aangepast kunnen NIET geretourneerd worden. 

Voor het retourneren van artikelen volg je de volgende stappen:

1. Stuur binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar info@ibizamusthaves.nl met daarin het ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren.

2. De artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd in een deugdelijke (eventueel de originele) verpakking en voldoende gefrankeerd binnen 14 kalenderdagen na het aanmelden van je retour terug gezonden te worden. Verzending is op eigen risico en de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

3. Na goedkeuring wordt het aankoopbedrag binnen 7 kalenderdagen terug gestort op het rekeningnummer dat gebruikt is voor het betalen van je bestelling.

Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsformulier (niet verplicht) klik dan HIER 

Let op!
Zorg dat je retour zending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Ibiza Musthaves niet aangenomen. 

© 2013 - 2021 Ibiza Musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel