Navigatie

Veel Gestelde Vragen

Hoe weet ik of een armband mij past qua maat?
Ibiza Musthaves is ontstaan uit de opvatting dat armbandjes mooi moeten passen, ongeacht of je dunne of brede polsen hebt. Veel armbanden zijn verstelbaar zodat ze iedere (dames)pols passen. Alle andere armbanden worden speciaal op maat gemaakt voor een perfect fit! Ibiza Mushaves sieraden zijn geschikt voor een damespols (voor een leeftijd vanaf ongeveer 12 jaar). In de categorie KIDS! armbanden vind je een selectie armbanden speciaal op maat voor kinderen.


Hoe weet ik welke maat armband ik moet bestellen?
Op maat gemaakte armbanden komen in hele en in halve maten. Meet voor de juiste maat strak de omvang van je pols. Kies voor exact dezelfde omvang die hierbij hoort (rond naar beneden af). Ik bereken dan zelf hoe groot de armband gemaakt moet worden.


Zijn Ibiza Musthaves sieraden ook geschikt voor kinderen?
In de categorie KIDS! armbanden vind je een selectie armbanden speciaal op maat voor kinderen. Bij deze sieraden kun je aan de hand van de leeftijdscategorie zelf de geschikte maat kiezen. Een ander sieraad gezien dat je graag in een kindermaat wil? Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Kan ik sieraden aan laten aanpassen?
Vaak is dit wel mogelijk. Alle sieraden worden met de hand gemaakt, dus een kleine wijziging aanbrengen in een ontwerp is vaak geen probleem. Neem hiervoor contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is. 


Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mail adres. Geen bevestiging ontvangen? Check dan eerst je ongewenste mail. Mocht je hem daar niet terugvinden dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invullen van je e-mail adres. Neem hiervoor contact op.


Ik hebt iets met spoed nodig, is dit mogelijk?
Standaard wordt je bestelling binnen ±3 werkdagen voor je gemaakt en verzonden (de actuele levertijd staat aangegeven in de winkelwagen). Mocht er spoed bij zijn, dan mag je altijd even contact opnemen. Als de mogelijkheid er is zal ik je bestelling zo spoedig mogelijk voor je maken en verzenden.


Ik wil iets retour sturen, hoe doe ik dat?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent met je bestelling. Check hiervoor deze pagina. 


Mijn bestelling is niet aangekomen, wat moet ik nu doen?
Postnl bezorgt in de meeste gevallen de (werk)dag na verzending, maar ooit kan het een paar dagen langer duren. Is je bestelling na een week nog niet bezorgd? Neem dan even contact op.


Ik zou graag Ibiza Musthaves in willen kopen voor mijn winkel, is dit mogelijk?
Momenteel is het niet mogelijk om sieraden in te kopen voor wholesale. 

© 2013 - 2018 Ibiza Musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel