Cadeau Armbandje Hartje

SPREAD THE LOVE  

Omdat we allemaal wel een beetje extra liefde kunnen gebruiken. Iedere bestelling ontvang ik met super veel liefde en op mijn beurt stuur ik met dit hartjes armbandje een beetje liefde mee terug. 

Als cadeautje voor jezelf, of om de liefde weer door te geven aan iemand anders. Die vriendin die haar verjaardag zonder visite zal moeten vieren, de juf die kei hard haar best doet om jouw kids aan het werk te houden of dat familielid dat wel wat extra steun kan gebruiken ✨

Een handgemaakt armbandje met een zilveren, gouden of rosé gouden hartje geregen op een gekleurd koordje. Ik kies een kleur uit die matcht met je bestelling. Middels het pull-tie knoopje is het armbandje verstelbaar in iedere gewenste (dames) maat. 

Per klant is het mogelijk om maximaal één armbandje te ontvangen (ongeacht het aantal bestellingen). Hiervoor geldt geen minimale bestelwaarde. Het armbandje wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling. Je ontvangt een gratis armbandje bij je bestelling zolang de voorraad strekt. 


Met LIEFDE,
Eefje

© 2013 - 2021 Ibiza Musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel